Дніпровський ліцей № 137 Дніпровської міської ради

Всеукраїнська школа онлайн

3 груд. 2021
ВСЕУКРАЇНСЬКА ШКОЛА ОНЛАЙН — ЦЕ ПЛАТФОРМА ДЛЯ ДИСТАНЦІЙНОГО ТА ЗМІШАНОГО НАВЧАННЯ УЧНІВ 5-11 КЛАСІВ ТА МЕТОДИЧНОЇ ПІДТРИМКИ ВЧИТЕЛІВ. МЕТА ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ ШКОЛИ ОНЛАЙН — ЗАБЕЗПЕЧИТИ КОЖНОМУ УКРАЇНСЬКОМУ УЧНЕВІ ТА ВЧИТЕЛЮ РІВНИЙ, ВІЛЬНИЙ І БЕЗОПЛАТНИЙ ДОСТУП ДО ЯКІСНОГО НАВЧАЛЬНОГО КОНТЕНТУ. ПЛАТФОРМА МІСТИТЬ ВІДЕОУРОКИ, ТЕСТИ ТА МАТЕРІАЛИ ДЛЯ САМОСТІЙНОЇ РОБОТИ З 18 ОСНОВНИХ ПРЕДМЕТІВ: УКРАЇНСЬКА ЛІТЕРАТУРА, УКРАЇНСЬКА МОВА, БІОЛОГІЯ, БІОЛОГІЯ ТА ЕКОЛОГІЯ, ГЕОГРАФІЯ, ВСЕСВІТНЯ ІСТОРІЯ, ІСТОРІЯ УКРАЇНИ, МАТЕМАТИКА, АЛГЕБРА, АЛГЕБРА І ПОЧАТКИ АНАЛІЗУ, ГЕОМЕТРІЯ, МИСТЕЦТВО, ОСНОВИ ПРАВОЗНАВСТВА, ПРИРОДОЗНАВСТВО, ФІЗИКА, ХІМІЯ, АНГЛІЙСЬКА МОВА ТА ЗАРУБІЖНА ЛІТЕРАТУРА.

Приєднуйтесь